top of page

Næsgaarden Køkken

Er du gæst på Næsgaarden, kan du hver dag nyde vores morgenbuffet i hovedbygningens stuer eller i forhaven. Buffeten varierer fra dag til dag, alt efter det lokale udvalg og humøret i køkkenet. Dog er det ny- og hjemmebagte morgenbrød en garanti, og vi lægger stor vægt på lokale råvarer og økologi. Vi renser vandet for at skabe noget blødt vand og den skønneste morgenkaffe til dig. Uden for skolernes sommerferie kan du komme udefra og spise ved forudbestilling.

 

Morgenbrødsudsalget i den gamle staldport er åbent for alle.

 

I løbet af sæsonen vil du hele tiden kunne finde nye events med både børne- og voksenunderholdning, herunder vores populære Østers & Champagne-event om fredagen.

 

Morgenmad

Vi serverer morgenmad hver dag i vores hovedbygning. 
8.00 - 9.30

Morgenbrødsudsalg

Næsgaardens morgenbrødsudsalg finder sted i den gamle stalddør og er åbent for alle. Det daglige udvalg består af forskelligt brød, kaffe To-Go, kolde drikke, smør og et beskedent udvalg af bornholmske specialiteter lige til at tage med til stranden eller hjem til morgenbordet. 
Staldøren åbner kl. 7.30

Cafe Næsgaardens event

I vores forhave ligger den lille Café, som i løbet af sommeren tilbyder mange sjove events for både børn og voksne, som du kan deltage i.  


Læs mere om hvad der sker i 2024... 

bottom of page