top of page
Search

Tiny Batch - Batch 2 - Røde dråber
Batch 2 - Så var den her

 

Planen var simpel, at vi året efter den første gin i 2019 skulle komme med anden version af vores fortolkning på en gin. En helt ny og anderledes fortolkning, men da ginnen denne gang jo ikke skulle ligge på fad, skulle den jo gerne være klar i 2020. Sådan gik det ikke.


Vi var helt klar på hvilken gin vi ville have. Denne gang skulle det være en London dry version. Altså en "classicer" til drinks, og en perfekt GT`er a la Næsgaarden.


Men da vi ikke havde en opskrift, kun en meget klar ide i hovedet om farve og ide, ja så skulle det altså tage ikke mindre en 2 år ekstra med tilsmagninger, trækketider og tilsætning af mere bitter og sødt.

Alt det efter, vi havde nået farven som skulle være perfekt rød, men samtidig vegansk. :-)


Vi er lige så stolte af disse dråber som vi er af de første gyldne, hver flaske nummereret i hånden, og der kommer ikke en ny potion magen til.


Smagen

 

Smagen af de nye dråber:


Den skulle være bitter og sød på en gang.

Den måtte ikke være rigtig sød og alt for bitter.

Den skulle have denne her lidt klistret fornemmelse, uden af være sticky.

Den skulle kunne nydes simpelt, med en god tonic og appelsin, over Is.

Den skulle have den smukkeste røde farve.

Den skulle gøre øjne og hjerne glad, inden man smagte på den.


Dette var opskriften vi startede med, og vi nåede i mål.

Inspirationen kom fra, The one time favorit bar, The Camparino Bar i Milano...Dette er en rigtig London Dry. Den kan blandes med lidt tonic, men pas på! Ikke for meget tonic, for så så forsvinder den særlige smag. Det er en simpel måde at lave en classic simpel drink, med et twist.

Den har en anelse af bitterhed, men lavet på Gin og holder sine 42%


Da den er lavet uden dyr, er den smukke røde farve fra planter, så bør opbevares i skygge, så den smukke farve ikke forsvinder.

Svinder den i farven, så fortvivl ej. Den smager stadig skønt ;-)


Nu går vi på juleferie med en masser tanker om, hvor Batch 3 skal ende henne.


Vi håber i vil nyde de røde dråber - Du kan bestille den via direkte besked på Sociale medier, vores hjemmeside eller via mail@naesgaarden.dkTak for reservation af nummer - Vi gemmer den nye Gin til dig

 

Da vi lancerede version 1, gjorde vi det samtidig med at man kunne reservere sit helt egen nummer til version 2.

Det skete på den måde, at man kunne købe sit nummer for min 1 kr. (beløbet bestemte du selv) og så gik alle pengene dengang til Fonden "Make a Wish" der hjælper syge børn med at få opfyldt et ønske. Vi er så glade for hver en krone I gav, og vi samler stadig når vi sælger version 1.


Det betyder også, at hvis du har reserveret dit ynglings nummer, så har vi selvfølgelig gemt det samme nummer til dig af batch 2. Så den sælger vi ikke til anden side de næste 6 måneder. Den er reserveret til dig!


Det eneste du skal gøre hvis du vil købe den, er at sende en email til mail@naesgaarden.dk og så sørger vi for at hjælpe dig.481 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page