top of page
Search

Pavestolt, Næsgaardens egen Gin - Et Allinge-produkt

Endelig. Vi kan nu sige, at Næsgaarden har sin egen Gin.

Efter at have været i gang i noget der minder om næsten et år, så er de gyldne dråber nu endelig klar til at komme ud til jer.


Det hele startede som så mange andre steder. Vi ville lave noget mega lokalt, og vi ville udnytte nogle af de skønne råvarer, vi havde. Nørde lidt med smag og i historie for at skabe noget helt unikt. Det er hermed opnået, og vi er pavestolte.


Det er nok de færreste, som IKKE husker sommeren 2018. En meget varm sommer, hvor ikke meget kunne gro. Græsset var trist, og vi måtte ikke vande roserne. Men det, der kunne gro, skal vi love for gjorde og nød den skønne varme. Det betød, at vi kunne plukke store mængder af bl.a. valnødder fra pensionatshaven og kæmpe store pærer fra Næs strand. Hånd i hånd blev det også de to ting, der blev grundlæggende for smagen af vores nye produkt.


Lidt fra historien

Vi ved alle, at god smag kræver megen kærlighed. Derfor kastede vi os også over historien. Næsgaarden er en gammel bygård med kreaturer, men det har i sin tid også været en kabergård. Et sted hvor sørøveren har siddet inde i stuen og ventet på, at de fik besked fra kongehuset om at erobre de omkringsejlende skibe på vej øst over.

Man har skulle holde sig vågen, i stemning og varmen. Alt sammen noget man i sin tid klarede med en lille én.

Her har man drukket afrundede gyldne dråber, og derfor er Næsgaardens nye gin også en rigtig sørøverversion. Gyldne dråber lige klar til at drikke.


Hele sidste vinter har den lagt og hygget sig på et par lækker træfade, så den har fået en dejlig rund lageret smag.


Vores nye gin er et perfekt alternativ til at nyde en god rom eller whiskers. Den kan drikkes ren, som den er, og smager dejlig rund og blød.


I sensommeren 2019 oprandt dagen så endelig. Alt var nu klart. Vi havde nået et resultat, vi var tilfredse med, en farve, vi var stolte af, og et produkt, vi kunne glæde os over. Vi havde været i Italien og fået produceret de skønnest propper og fundet den helt rigtige flaske. Etikette og banderole var produceret, og vi var SÅ klar til at tappe.Som sagt, så gjort, og det hele endte med 279 flasker. Sat pænt på rad og række, så vi vidst præcis, hvilken flaske der var nr. 1, nr. 2 og så videre. Alle flasker har nu fået deres eget nummer. De første er drukket og smagt. 😊

De er så meget godkendt, og nu er vi klar til at sende de sidste flasker ud i verden.


Byd velkommen til Tiny Batch - Gin fra Næsgaarden Allinge


Reserver dit nummer

Du kan blive den heldige ejer af en flaske med vores Gin. Når du køber en flaske med vores gin, så får du tilmed retten til at være den første, der kan købe samme nummer næste gang.


Det koster kun 1 kr. at have retten til nummeret, men da alle pengene går direkte til Make-A-Wish-fonden, som hjælper syge børn, så må du gerne donere mere. Dette er dog ikke et krav.


Men vi synes, at man skal have muligheden for at købe det samme nummer igen. Derfor tilbyder vi dig, at du kan lade dig registrere med navn og email og dermed få besked, når den næste version kommer. Du har ikke pligt til at købe en flaske igen, det er kun en mulighed.521 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page